Tietoa Meistä

Tervetuloa mrAmis blogiin!

Tulevaisuus muuttuu ja koulutuksen tulavaisuus on inspiroiva. Viime vuosina koulutus on digitalisoitunut ja virtualisoitunut. Covid-19-pandemia kiirehti edelleen näitä muutoksia. Sellaiset tekniikat kuin tekoäly (AI), virtuaalitodellisuus (VR) ja robotiikka ovat osa koulutuksen tulevaisuutta.

Robotiikka ja tekoäly eivät ole enää ainoastaan yliopistossa opiskeltavia aiheita. Joitakin näistä tarjotaan neyt aineina jo peruskoulusta lähtien. Virtuaali- ja verkkokoulutuksesta on tullut rutiini. Kaikenlaisten asioiden oppimisesta verkossa eri tekniikoiden avulla on tullut normi.

mrAmis opiskelee, tutkii ja saa selville kaiken tekoälystä, VR:stä, AR:sta ja robotiikasta. Selvitä, miten nämä tekniikat voidaan sisällyttä tehokkaasti koulutukseen. Saa lisätietoa tavoista valmistaa lapsesi siihen, mitä koulutuksen tulevaisuus tuo tullessaan. Lapset oppivat tänä päivänä ja tulevina vuosina eri tavalla kuin aikaisemmat sukupolvet.

Liity tähän informatiiiseen ja tulea antavaan yhteisöön. Halusitpa sitten lukea jotakin jännittävää tai sisällyttää nämä tekniikat koulutukseen, tämä on oikea paikka. On hienoa, että olet täällä!

Vieraile Yhteydenotto -sivulla ja lähetä kysymyksiä tai kommentteja sisältävä sähköposti.