Resurssit

Lukijat voivat löytää joitakin verkkosivustoja tai kirjoja lisätystä todellisuudesta, virtuaalitodellisuudesta, tekoälystä sekä muista niihin liittyvistä tekniikoista lisälukemista varten. Resursseja päivitetään aika ajoin, joten muista käydä kirjautumassa usein sisään.

AR Post

AR Post on yksi parhaista ja ajantasaisimmista paikoista oppia AR:sta, VR:stä, tekoälystä sekä muista tekniikoista. Heillä on monia hienoja artikkeleita näistä tekniikoista, mitä ne voivat thedä, miten niitä käytetään sekä paljon muuta. Jokainen, joka haluaa saada lisätietoja AR:sta, on käytäv AR Pst -sivustolla.

PC Mag

PC Mag on tunnettu julkaisu pelaajien sekä tietokoneharrastajien keskuudessa. Verkkolehti tarjoaa erilaisia artikkeleita tiedottaakseen, kouluttaakseen ja viihdyttääkseen. Heillä on arvostelijoita, jotka arvioivat laitteita ja ohjelmistoja. Heillä on myös plajon hyödyllisiä neuvoja aloittelijoilla ja niille, jotka ovat uusia VR-maailmassa.

Oculus

Oculus on nimi, joka liittyy virtuaalitodellisuuteen kaikkialla maailmassa. Se on osa Facebook-yritystä ja eniten VR-pelejä ja -laitteita toimittava taho. Heidän verkkosivustonsa tarjoaa sovelluksia ja pelejä sekä erilaisia virtuaalitodellisuuspelilaseja sekä -systeemejä. Jos etsit parhaita laitteita VR-pelaamiseen, tämä on oikea paikka.

Suuret verkkokauppatoimijat, kuten Amazon, Apple, Samsung ja muut, myyvät myös VR-laitteita sekä pelejä. Vieraile näillä sivustoilla saadaksesi lisää paikallisia ostomahdollisuuksia.