Parhaat Virtuaalisen Oppimisen VR-sovellukset

Teknologia muuttaa jatkuvasti sitä, miten ihmiset oppivat. Samoin on virtuaalitodellisuustekniikan kanssa. VR:ta ei enää käytetä vain pelaamiseen. Siitä on tullut osa monia luokkahuoneita. Kaikilla kouluilla ja opettajilla ei ole vielä varaa sovelluksiin tai laitteisiin. Mutta niiden, jotka voivat käyttää VR: ta koulussa, tulisi harkita näitä sovelluksia.

Mondlyn Kielen Oppiminen VR:ssa

Tämän sovelluksen avulla opiskelijat voivat keskustella 30 eri kielellä ja simuloida tai luoda virtuaalimaailman todellisilla vuoropuhelutilanteilla. Opiskelijat oppivat puhumaan kieltä tosielämän tilanteissa. Tämä sovellus voi olla paras tapa oppia kieltä. He saavat palautetta ääntämisestä sekä muista elementeistä.

Body VR

Body VR on sovellus, joka tutkii ihmisen anatomaa. Tämä sovellus on listava tapa oppia ihmiskehosta. Tässä virtuaalimaailmassa opiskelija kulkee kehon läpi mikroskooppisena elementtinä. Opiskelijat oppivat anatomiasta, lääketieteellisistä olosuhteista, siitä, miten tauti vaikuttaa kehoon, ja jopa tieteellisistä termeistä.

Number Hunt – Numerometsästys

Number Hunt on VR-sovellus matematiikan oppimiseen. Se saattaa olla sopivampi nuoremmille oppijoille, sillä se kattaa vain yhteenlaskun, vähennyslaskun, kertolaskun sekä jakolaskun perusteet. Oppilaat lähtevät seikkailulle ja joutuvat suorittamaan tehtäviä, jotka vaativat perusmatematiikan toimintoja.

Unimersiv

Unimersiv on eräänlainen virtuaalinen yliopisto. Opiskelijat voivat tutustua erilaisiin historiallisiin tapahtumiin, kuten Titanicin uppoamiseen. He voivat myös tutkia avaruuden laajuutta ja oppia planeetoista. Se on myös hyvä tapa oppia biologiaa.

Nämä ovat vain muutamia VR-sovelluksia, jotka ovat käytettävissä opetustarkoituksiin. Saatavilla on paljon enemmän eri ikäryhmille sekä eri aiheista. Jos luokkahuoneesi jo toteuttaa virtuaalitodellisuutta oppimistyökaluna, nämä ovat hyviä, joilla aloittaa.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *