Miltä Tulevaisuuden Luokkahuoneet Näyttävät?

Vuonna 2021 maailma on muuttunut rajusti 18 kuukaudessa. Teknologisesta kehityksestä, kuten verkko-opetuksesta, kontaktittomasta pankkitoiminnasta ja transaktioista, sekä muusta etäisyyttä koskevasta toiminnasta tuli todellisuutta. Covid-19 nopeutti monia teknologisia edistysaskeleita.

Digitalisointi on ollut toellisuutta ja kaikki odottivat sitäSe teki kuitenkin viime vuoden aikana harppauksia uuden elämäntavan mukauttamiseksi.

Monet ihmiset eivät ehkä tiedä tätä, mutta koulutuksen digitalisointi ja virtualisointi ovat jatkuneet jo jonkin aikaa. Virtuaalitodellisuuden opetusvälineet, robotiikka ja tekoäly ovat jo osa luokkahuoneita. Kaikilla kouluilla ei ole varaa näihin tekniikoihin, mutta ne eivät ole enää enää osa kaukaisen tulevaisuuden luokkahuonetta. Ne ovat täällä.

Tulevaisuuden luokkahuoneet näyttävät suunnilleen tällaiselta: jokaisella opiskelijalla on tietokoneitettu oppimisasema, joka on varustettu tekoäly- ja VR-laitteilla. Yksilöllinen oppiminen tapahtuu opettajien toimiessa ohjaajina. Opiskelijat oppivat VR-sovellusten kautta ja tekevät retkiä pyramidien ja ihmikehon läpi.

Opettajilla on aikaa istua jokaisen opiskelijan kanssa ja vastata heidän erityistarpeisiinsa.. Robotit tai online-tekoälytekniikat suorittavat merkinnän, arvostelun ja muut järjestelmänvalvojan tehtävät. Lapset oppivat miten ohjelmoidaan, rakennetaan robotteja sekä keksimään ja rakentamaan tekniikka nuoresta iästä lähtien. Nämä kehityssuunnat ovat loppujen lopuksi se, mihin maailma on menossa.

Tekoälyn, AR:n, VR:n ja robotiikan kaltaisten tekniikoiden kehittyessä koulutuksen on pysyttävä mukana vauhdissa. Nämä tekniikat voivat muuttaa rajusti tapaa, jolla opiskelijat oppivat kaikilla tasoilla. Se voi auttaa parantamaan koulutustasoa kaikkialla maailmassa. Se antaa vammaisille opiskelijoille mahdollisuuden tulla osaksi luokkaa ennen näkemättömällä tavalla. Se laajentaa koulutuksen mahdollisuuksia ja ulottuvuutta. Tulevaisuuden luokkahuone, vuonna 2021 nähtynä, ei ole kaukana. Tästä luokkahuoneesta on tulossa nopeasti todellisuutta, ja  pian opiskelijoilla on täysin erilainen oppimisympäristö.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *